0.1 miles from The Island Hotel
- Free Wifi
- Pool
Show lessWe hebben een super relaxte vakantie gehad in het Island hotel. Het is een verzorgd hotel in een mooi bijgehouden tuin. Het personeel is heel erg vriendelijk, in het restaurant hebben we ook regelmatig gelachen met Marina, leuke meid. Het eten is redelijk goed en de zwembaden zijn mooi. Wij hadden een maisonette suite met een prive terras aan het relax zwembad. Deze was erg mooi en van alle gemakken voorzien. In de omgeving van het hotel heb je maar een paar restaurantjes, barretjes en winkeltjes, er valt dus niet veel te beleven. Als je dit hotel boekt moet je echt komen voor je rust en om te relaxen. Het strand ligt aan de overkant van de weg en voor mensen van dit hotel zijn de ligstoelen en parasols gratis. Het is geen privestrand, dus er komen ook gezinnen met kinderen, maar dat vonden wij niet vervelend. Wat wij wel raar vonden is het feit dat mannen 's avonds een lange broek aan moeten, maar dat vrouwen wel in een korte broek mogen lopen. Maar verder kunnen wij iedereen dit hotel van harte aanbevelen.
The island hotel is erg schoon en goed verzorgd. Wij hadden een standaard kamer en deze was echt goed inorde, erg schoon en een fijn 2 pers bed. Personeel is ook heel erg leuk en altijd vrolijk. Geweldig mooie zee aan de overkant van het hotel. Het was echt een geweldige vakantie en wij zijn super blij dat we voor hotel the island hebben gekozen!
Algemeen zeer tevreden. Supervriendelijk personeel, leuke zwembaden. Goed eten. Locatie van het hotel is niet "paradijselijk", een lelijke weg tussen hotel en strand. Restaurant is wat klein, een mierenhoop bij momenten. Dagelijks een ander themabuffet, toch veel herhaling. Bij het ontbijt te lang aanschuiven voor omelet én om zelf je fruitsap te persen. Cocktails zijn niet altijd even lekker, toch te prijzig voor wat je krijgt. Kamers zijn netjes, zalige bedden. Airco werkt goed. Gratis ligbedden met parasols op het met peuken bezaaide zandstrand. Wifi is onbruikbaar, bijna nergens deftige ontvangst. s'Avonds steeds mooie livemuziek, soms een dj aan het zwembad tussen 15u en 18u met goede deephouse lounge muziek. Het hotel is goed, al vind ik een score van +9/10 sterk overdreven. Een 8 volstaat.
Hotel bien placé à proximité vous pouvez trouver des petits commerces, bars et restaurants.
Personnel très professionnelle et accueillant. Mais surtout Eva la responsable qui été très serviable et gentille.
Chambres très propres
Très bel hotel en bord de mer, décoré avec goût. Les chambres sont très confortables avec une literie top.
Le personnel est aux petits soins et super souriant.
Un vrai plaisir d'y passer une semaine de vacances dans le calme et sans aucun stress.